Veganske og glutenfrie pandekager med et hint af citrus

Vegan gains #1: proteinrigt lynmåltid

Træning er en tidskrævende aktivitet, og hvis man ønsker resultater, er træningen ikke nok i sig selv – man er nødt til at spise efter det. Efter træning er madlavning ikke altid det jeg har allermest lyst til, men man kan dog komme lettere uden om det og alligevel få et næringsrigt måltid ud af det.

I dag fandt jeg på denne super nemme og hurtige opskrift, da jeg i dovenskab ikke gad at stå i køkkenet i evigheder. Den er proteinholdig, da soyagranulaten indeholder 53 g protein pr. 100 g.

Forberedelsestid: 5 minutter

Eftersom det var en lidt spontan ret, målte jeg ikke, hvor meget jeg brugte af hver ting, for retten er meget justerbar efter sult.

Jeg brugte cirka:

– 2 dl couscous

– 1 dl soyagranulat*

– 4-5 dl kogende vand

– 1,5 tsk karry

– 1 bullionterning

– blandede urter fra haven

* soyagranulatet har jeg købt i en specialbutik udenfor Aarhus meget billigt (15 kr for 300 g), men kan også købes i supermarkeder i form af Soy4you. Butikken jeg har købt det i hedder Østen Sol og andressen kan findes på www.ostenssol.dk . Jeg laver et opslag i fremtiden om dette mirakelmiddel.

Fremgangsmetode:

Bland tørre ingredienser og smuldret bullionterning sammen og hæld kogende vand over. Efter et par minutter er det klar til at blive spist.

      
– Jonathan

Ingen kommentarer endnu

Der er endnu ingen kommentarer til indlægget. Hvis du synes indlægget er interessant, så vær den første til at kommentere på indlægget.

Skriv et svar

Skriv et svar

Din e-mailadresse vil ikke blive publiceret. Krævede felter er markeret med *

 

Næste indlæg

Veganske og glutenfrie pandekager med et hint af citrus